Brzi i žestoki 9

Brzi i žestoki 9

akcija, triler ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎od 30. 7. do 1. 8. ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ 12+

ČET. 29. 07. PET. 30. 07. SUB. 31. 07. NED. 01. 08.

--:--

20:00

20:00

20:00

Opširnije o filmu:

Dominic Toretto (Vin Diesel) je  mislio da će napokon moći uživati ​​u mirnom životu s Letty (Michelle Rodriguez) i sinom Brianom, ali onda je njegova prošlost ponovno izašla na vidjelo.

U timu nasilnika koji su odlučili zavladati svijetom nalazi se čovjek koji je hrabar i opasan poput Doma. A također odlično vozi. Napokon, to je njegov brat Jacob (John Cena). Rastali su se na loš način nakon očeve smrti i jasno je da neće dobro završiti, ako se ponovno sretnu. Pošto genijalna hakerica Cipher (Charlize Theron), koju smo upoznali u prethodnoj epizodi, pomaže Jakobu da ostvari svoje planove, Dominic mora hitno okupiti ekipu brzih i bijesnih vozača dostojnih superiornim suparnicima. Ekipa kreće u nevjerojatnu avanturu koja vodi kroz London, Tokio, srednjeameričku džunglu i povijesne ulice Edinburgha do Azerbejdžana. Posvuda će kršiti prometne propise i fizičke zakone, pokušavajući spasiti svijet.

 

Režija: Justin Lin 

Žanr: akcija, triler

Uloge: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, John Cena, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren, Charlize Theron

Scenarij: Daniel Casey, Justin Lin

Producenti: Neal H. Moritz, Vin Diesel, Clayton Townsend

Trajanje: 2h 25min

Skip to content