Ona je rekla (She Said)

Ona je rekla (She Said)

Drama ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ 2h 8min ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ 15+

ČET. 24. 11. PET. 25. 11. SUB. 26. 11. NED. 27. 11.

--:--

20:00

20:00

20:00

Opširnije o filmu:

   Novinarke New York Timesa Megan Twohey i Jodi Kantor su zaslužne za razotkrivanje seksualnih skandala dotad moćnog holywoodskog producenta Harveya Weinsteina.

   Hollywood je sad napokon spreman ispričati priču o ustrajnosti dviju novinarki koje su razotkrile jedan od najvećih seks skandala u filmskom svijetu. Ona je rekla (She Said) film je zasnovan na bestseleru New York Timesa “Ona je rekla: Kako je objavljivanje priče o seksualnom uznemiravanju rasplamsalo pokret”.
Carey Mulligan i Zoe Kazan u ovom filmu glume navedene novinarke New York Timesa, Megan Twohey i Jodi Kantor. Priča koju su razotkrile pokrenula je pokret #Metoo te razbila desetljeća šutnje o temi seksualnih napada u Hollywoodu i zauvijek promijenila američku kulturu.

   Mulligan je osvojila nominaciju za Oscara zahvaljujući glavnoj ulozi u filmu Djevojka koja obećava (2020.), filmu poznatom po načinu na koji se bavi temom seksualnog uznemiravanja.

   Uz nju glumi Kazan, poznata po svojim ulogama u drami Zavjera protiv Amerike (2020.) i romantičnoj komediji Moja ljubavna priča (2017.)
Film Ona je rekla režirala je dobitnica Emmyja Maria Schrader, a jedan od producenata je Brad Pitt sa svojom produkcijskom kućom Plan B.

Režija: Maria Schrader

Žanr: Drama

Uloge: Carey Mulligan, Zoe Kazan, Wesley Holloway, Tom Pelphrey, Samantha Morton, Jennifer Ehle, Patricia Clarkson, Andre Braugher, Elle Graham

Scenarij: Rebecca Lenkiewicz

Producenti: Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Brad Pitt

Trajanje: 2h 8min

Skip to content