DarFest 2021 Online

Poziv na natječaj za DarFest 2021 Online 

Poziv/natječaj izvođačima i autorima za nove skladbe za 16. festival zabavne glazbe „Darfest 2021. – ONLINE“

Zbog epidemioloških neizvjesnosti, festival će se  i ove godine održati virtualnim putem glasovanjem i dijeljenjem svih pjesama putem društvenih mreža i glazbenih platformi tijekom mjeseca studenog – što jamči veću vidljivost i propulzivnost svih odabranih izvođača i skladbi.

Za festival se mogu prijaviti izvođači ili autori sa vlastitim skladbama. Skladbe trebaju biti pisane kao zabavne, odnosno pop pjesme, različitih stilova ili kao pjesme slobodnog glazbenog izričaja te nastale u 2021. godini.

PRIJAVA TREBA SADRŽAVATI:
– Tekst skladbe 
– Finalnu studijsku snimku u mp3 formatu
– Biografiju i nekoliko slika izvođača ili banda 
– Imena autora skladbe, teksta, glazbe i aranžmana
– Kontakt osobu, adresu, broj telefona, e-mail

Poziv/Natječaj je otvoren do 15. listopada 2021.

Tri prvonagrađene skladbe od strane stručnog ocjenjivačkog suda sastavljenog od poznatih zvijezda hrvatske estrade glasovanjem  te posebnim video obraćanjem, dodijelit će tri nagrade od kojih je prva Grand Prix Darfesta za pobjedničku pjesmu.

Publika će internet glasovanjem u studenom mjesecu,prema unaprijed najavljenom vremenskom intervalu  odrediti 3 nagrade publike.

Organizator će izdati skladbe sa festivala na CD-u te iste promovirati na radijskim postajama pokroviteljima festivala kao i  u posebnim emisijama istih pokrovitelja.

Prijaviti se možete na ovom linku.

Vijesti o DarFestu 2021 možete pratiti putem Facebook stranice DarFesta.

Nepotpune prijave kao i one koje stignu nakon roka neće se ni razmatrati.

Skip to content