Flash

Flash

Akcija, avantura, fantazija ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ 2h 24min ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ 12+

ČET. 15. 06. PET. 16. 06. SUB. 17. 06. NED. 18. 06.

21:00

21:00

21:00

21:00

Opširnije o filmu:

Flash, Batman i Supergirl udružuju snage u novom filmu iz DC Universe-a.

   Omiljeni član Lige pravde, The Flash, ovog ljeta dobiva svoj prvi samostalni film, u režiji Andyja Muschiettija, s Ezrom Millerom koji će ponoviti svoju kultnu ulogu vodećeg DC heroja. Da nas očekuje prava ljetna akcijska poslastica dokazuje i činjenica da će u novom film veliku ulogu imati i po mnogima najbolji Batman svih vremena – Michael Keaton.

   Svjetovi se sudaraju u dok Barry Allen koristi svoje supermoći za putovanje kroz vrijeme kako bi promijenio događaje iz svoje prošlosti. Međutim, pokušaj da spasi svoju obitelj nenamjerno ga okreće u budućnost, ostavljajući Barryja zarobljenog u okrutnoj sadašnjosti u koju se general Zod vratio s prijetnjom uništenja, a Barry nema drugih superheroja koji bi mu priskočili u pomoć. Osim ako ne uspije izmamiti sasvim drugačijeg Batmana iz mirovine i spasiti zatočenog Kriptonca iz zatočeništva, iako ne onog kojeg traži. U konačnici, Barryjeva jedina nada da spasi svijet u kojem se našao i vrati u budućnost koju poznaje jest utrka s vlastitim životom. Ali hoće li konačna žrtva biti dovoljna da se uspostavi red u svemiru?

Režija: Andy Muschietti

Žanr: Akcija, avantura, fantazija

Uloge: Ezra Miller, Ben Affleck, Michael Shannon, Michael Keaton, Sasha Calle, Kiersey Clemons, Maribel Verdú, Ron Livingston, Rudy Mancuso

Scenarij: Christina Hodson

Producenti: Barbara Muschietti, Michael Disco

Trajanje: 2h 24min

Skip to content