Indiana Jones i Artefakt sudbine

Indiana Jones i Artefakt sudbine

Avantura, Akcija ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ 2h 34min‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ Nema dobnog ograničenja

ČET. 29. 06. PET. 30. 06. SUB. 01. 07. NED. 02. 07.

21:00

21:00

21:00

21:00

Opširnije o filmu:

Harrison Ford se vraća u ulozi najpoznatijeg profesora arheologije u petom filmu kultne franšize čija je radnja smještena u kasne šezdesete godine prošlog stoljeća, a čitava je priča povezana sa svemirskim programom.

   Godina je 1969. i Indiana Jones je spreman odustati. Proveo je više od desetljeća podučavajući arheologiju na koledžu Hunter u New Yorku i sprema se povući u mirovinu u svom skromnom stanu u kojem ovih dana živi sam. Stvari se mijenjaju nakon iznenadnog posjeta njegovog otuđenog kumčeta Helene Shaw, koja traži rijedak artefakt koji mu je njezin otac godinama dao na čuvanje – radi se zloglasnom uređaju koji navodno ima moć lociranja vremenskih pukotina. Uspješna prevarantica, Helena, krade brojčanik i brzo odlazi iz zemlje kako bi prodala artefakt najboljem ponuditelju. Ostavši ga bez izbora, Indy briše prašinu sa svog slavnog šešira i kožne jakne za još jednu, posljednju vožnju.

Režija: James Mangold

Žanr: Akcija, avantura

Uloga: Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Antonio Banderas, Boyd Holbrook, Toby Jones, John Rhys-Davies

Scenarij: James Mangold, David Koepp, Jez Butterworth, John-Henry Butterworth

Producenti: Kathleen Kennedy, Frank Marshall, Simon Emanuel

Trajanje: 2h 34min

Skip to content