KAZALIŠTE: 4 poze, sretan svršetak

KAZALIŠTE: 4 poze, sretan svršetak

Komedija ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ 1h 15min ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏

PON. 04. 12.

19:30

Opširnije o filmu:

Cijena karte: 7 Eura
Cijena za umirovljenike i invalide: 5 Eura
Pretprodaja ulaznica online i u upravi POU Daruvar od 27. 11.!

Strastveno, surovo, iskreno i sexy!
Hit komedija koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena (i svih onih koji se tako osjećaju) stigla je na pozornice. Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nasmijat će vas do suza predstavom koja na suludo otkačeni način progovara o ljubavi i pokazuje zašto je ona tako ubojito smiješna.
Može li jedna zagorska Julija šarmirati komesara JNA kako bi joj dopustio da posjeti svog voljenog Romea i mogu li jedna „obična“ trudnoća i brdo praksitena stati na put karijeri mlade TV voditeljice? Kakve veze imaju jedan torzo s Pantovčaka, gay avantura i potencijalne zaruke? I kakva sudbina čeka Nju i Njega, koji su svoj put započeli seksom i ustaškim pjesmama, a završili na čaju od mente?
Omnibus sačinjen od pet isprepletenih priča, ispričan dinamikom i humorom koji će publiku držati bez daha, okreće se oko pitanja ljubavi te pruža svima zanimljiv komad koji nudi s jedne strane zabavu i okidač za zarazne salve smijeha, a s druge strane scensko preispitivanje pitanja međuljudskih odnosa kroz brojne realne, ali i nerealne situacije.
Karakteri koji plijene svojom pojavom, osebujan stil i urbani humor, osnovica su za ovaj novi kazališni hit koji bez mistificiranja istražuje muško-ženske odnose, ne štedeći ni tabu teme.
Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nadaleko su poznati na našoj sceni, a u ovoj dinamičnoj predstavi možete ih vidjeti u ulogama u kakvima ih još nitko nije imao priliku vidjeti.

Autor: Igor Weidlich
Redatelj: Igor Barberić
Dizajn: Kristina Gudac
Igraju: Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela & Filip Detelić
Produkcija: B Glad Produkcija

Skip to content