KAZALIŠTE: Hotel Nostalgija

KAZALIŠTE: Hotel Nostalgija

SRI. 08. 11.

19:30

Opširnije o predstavi:

Predstava se sastoji od tri čina, tri različite priče koje će nam predvesti Ksenija Pajić, Natalija Đorđević, Zijad Gračić i Mladen Čutura.

Prvi čin publici predstavlja bračni par koji se na 35. godišnjicu braka sastaje u istom apartmanu u kojem su proveli prvu bračnu noć. Žena je ushićena, veseli se susretu s mužem u istoj sobi, ali on se ne sjeća godišnjice, misli da je žena pogriješila datum.

Drugi čin uključuje susret filmskog producenta i njegove mladenačke ljubavi.
Kao mladi bili su u vezi, život ih je razdvojio, ona se udala za mladića kojega oboje poznaju. On je htio je vidjeti djevojku iz mladosti, izjadati joj se i pokušati ponovnu vezu s njom. Adaptacija koju je načinila Nina Kleflin, ujedno i redateljica cijele predstave, zanimljiva je utoliko što su likovi smješteni u naš prostor koji će svatko prepoznati. Poznaju se iz Popovače, a tamo su kao mladi ljubovali.

Treća priča vrti se oko bračnog para koji udaje svoju kćer. Zaplet počinje kada se ona zaključa u sobu, jer se ne želi udati. Otac je očajan, svadba je skupa, a on stalno zbraja koliko će izgubiti ako se kći ne uda.

Sve tri priče odvijaju se u istom hotelskom prostoru. Projekt Hotel plaza scenografski je osmislio Miljenko Sekulić koji je na moderan likovni način riješio zahtjevnu scenografiju te je time prilagodio putujućoj grupi.

Režija: Nina Kleflin

Glume: Ksenija Pajić, Natalija Đorđević, Zijad Gračić, Mladen Čutura

08. 11. 2023. u 19:30 u kinodvorani “30. svibnja”!
Cijena karte: 7 Eura
Cijena za umirovljenike i invalide: 5 Eura

Pretprodaja ulaznica u upravi POU Daruvar!

Skip to content