KAZALIŠTE: Tražim muža

KAZALIŠTE: Tražim muža

SRI. 22. 11.

20:00

   Riječ je o monodrami tipa kabarea, koja je upriličena po citatima iz knjige “Ženski razgovori” pisca Duška Radovića koji je s puno dobronamjerne ironije i prostodušnog humora analizirao sve stereotipe muško-ženskih odnosa.
   Glumica kroz skoro sat i pol vremena ostvaruje izvrsnu interakciju s publikom. Duhoviti monolozi, dinamična glazbena podloga i puno plesa s elementima erotičnosti pokazuju što je sve moguće u neiscrpnoj temi muško-ženskih odnosa.
   Kroz sedam različitih ženskih likova i karaktera Jelica Brestovac pokazuje što su sve žene spremne učiniti ne samo kako bi zavele i osvojile željenog muškarca već i kako bi ga zadržale.
   Dodajmo na kraju nekoliko podataka o glumici Jelici Brestovac. Glumu je završila u Novom Sadu u klasi profesorice Mire Banjac. Diplomirala je predstavom „Dom Bernarde Albe“, koju je režirala Mira Banjac, igrajući Ponsiju. Jeličin prvi profesionalni angažman bio je u kazalištu „Dobrica Milutinović“ u Sremskoj Mitrovici. Bila je to monodrama „Čavke na žici“, Nedeljka Terzića, a u režiji Gordane Lukić.
Skip to content