Mafija Mama

Mafija Mama

Akcija, komedija ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ 1h 41min ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ 12+

ČET. 27. 04. PET. 28. 04. SUB. 29. 04. NED. 30. 04.

--:--

21:00

21:00

21:00

Opširnije o filmu:

Toni Collette glumi nesretnu, usamljenu stanovnicu predgrađa koja postaje vođa jedne od najstrašnijih kriminalnih organizacija na svijetu.

Zvijezda filma Nož u leđa (Knives Out) Toni Collette glumi nesretnu, usamljenu stanovnicu predgrađa, koja neočekivano postaje vođa jedne od najstrašnijih kriminalnih organizacija na svijetu. Monica Bellucci joj u tome pomaže kao mentorica.

Amerikanka iz predgrađa koja nasljeđuje mafijaško carstvo svog djeda putuje sve do ruralne Italije. Ona je naime odabrana da postane novi vođa jedne od najstrašnijih kriminalnih obitelji u zemlji. Upušta se u posao koji ne može razumjeti, a ne pomaže ni činjenica nikad prije nije kročila u Europu i da većina njezinih saznanja o mafiji potječe iz loših TV emisija i filmova. Morat će naučiti sve, i to brzo, ako zaista želi da je počnu tretirati kao nemilosrdnog mafijaškog šefa i postane Mafia mama.

Režija: Catherine Hardwicke

Žanr: Akcija, komedija, krimi

Uloge: Toni Collette, Monica Bellucci, Alessandro Bressanello, Sophia Nomvete, Alfonso Perugini, Eduardo Scarpetta, Tommy Rodger, Tim Daish

Scenarij: J. Michael Feldman, Debbie Jhoon

Producenti: Toni Collette, Christopher Simon, Amanda Sthers

Trajanje: 1h 41min

Skip to content