Muškarci (Men)

Muškarci (Men)

Horor, drama ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ 1h 40min ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ 15+

ČET. 21. 07. PET. 22. 07. SUB. 23. 07. NED. 24. 07.

--:--

21:00

21:00

21:00

Opširnije o filmu:

   Nakon osobne tragedije, mlada žena odlazi sama na odmor u englesko selo. No, ubrzo sazna da nešto nije u redu s ovim mjestom, s ovim ljudima, koji su svi igrom slučaja… muškarci.

   Muškarci je novi horor hvaljenog filmaša Alexa Garlanda. Garland, književnik, scenarist, producent i redatelj poznat je po znanstveno fantastičnim trilerima Ex Machina (2014.) i Istrebljenje (2018.).

   Nakon što je njezin bivši muž počinio samoubojstvo, Harper odlazi sama u prekrasno englesko selo kako bi se oporavila. Iako na prvi pogled izgleda idilično, to mjesto joj je čudno od samog početka. Ubrzo, netko ili nešto ju počne uhoditi. Ono što počinje kao tinjajući strah postaje prava noćna mora, puna njezinih najmračnijih sjećanja i strahova.

   Baš kao u Istrebljenju, radnja filma Muškarci se odvija u mirnoj prirodi koja ubrzo postaje mračna i zlokobna. Kroz čitav film se bojimo za Harper i strepimo za nju do samog kraja. Jessie Buckley je u ulozi Harper, udovice koju je bivši muž držao odgovornom za vlastito samoubojstvo, a njega glumi Paapa Essiedu.

Režija: Alex Garland

Žanr: Horor, drama

Uloge: Jessie Buckley, Rory Kinnear, Paapa Essiedu, Gayle Rankin, Sonoja Mizuno, Sarah Twomey

Scenarij: Alex Garland

Producenti: Eli Bush, Andrew Macdonald, Allon Reich

Trajanje: 1h 40min

Skip to content