Nemoguća misija: Odmazda – prvi dio

Nemoguća misija: Odmazda – prvi dio

Akcija, triler‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ 2h 43min ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎12+

ČET. 13. 07. PET. 14. 07. SUB. 15. 07. NED. 16. 07.

21:00

21:00

21:00

21:00

Opširnije o filmu:

Sedmi i osmi film iz franšize ‘Nemoguća misija’ bit će i službeni ispraćaj Ethana Hunta, kojeg Cruise glumi od 1996. godine.

Zbog silnih odgoda, mnogih lokacija snimanja te atraktivnih akcijskih scena budžet filma je dostigao razinu jednog od najskupljih filmova u povijesti.

   Ovaj put je Ethan Hunt (Tom Cruise) s timom Impossible Mission Force na tragu zastrašujućeg oružja koje ima potencijal uništiti cijelo čovječanstvo kako bi ga osigurao prije nego što padne u ruke luđaka. Međutim, u svojoj bjesomučnoj i opasnoj potrazi, on se mora neprestano osvrtati jer se iz njegove davne prošlosti pojavio previše živahan duh. Gabriel (Esai Morales) je poznavao Ethana prije nego što je postao elitni agent i zna svaku njegovu slabost. Ethan, kojemu su zdravlje i sigurnost njegovih voljenih i članova tima uvijek bili važniji od uspješne misije, ovaj će put možda morati preispitati svoje prioritete.

Režija: Christopher McQuarrie

Žanr: Avantura, akcija, triler

Uloge: Tom Cruise, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Shea Whigham, Esai Morales, Henry Czerny

Scenarij: Christopher McQuarrie

Producenti: J.J. Abrams, Tom Cruise, David Ellison, Christopher McQuarrie

Trajanje: 2h 43min

Skip to content