Pakleni provod

Pakleni provod

Komedija ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ 1h 35min ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ 12+

ČET. 06. 07. PET. 07. 07. SUB. 08. 07. NED. 09. 07.

20:00

--:--

19:00

19:00

Opširnije o filmu:

   Epsko iskustvo bez granica postaje putovanje zbližavanja, prijateljstva, pripadnosti i divljeg razvrata koje otkriva univerzalnu istinu o tome što znači voljeti i upoznati sebe.

   Glumica Ashley Park, zvijezda popularne serije ‘Emily u Parizu’ predvodi žensku ekipu ove komedije scenarista filma Suludo bogati Azijci te producenata filmova Susjedi iz pakla i Ovo je kraj koji garantiraju dva sata fantastične zabave!

   Urnebesna priča o identitetu i samootkrivanju usredotočena je na četiri neočekivane prijateljice koji se upuštaju u međunarodnu avanturu koja se događa jednom u životu. Kad Audreyjeno (Ashley Park) poslovno putovanje u Aziju propadne, ona traži pomoć svoje neobuzdane najbolje prijateljice iz djetinjstva Lolo, i Kat, prijateljice s fakulteta koja je postala zvijezda sapunica; neplanirano im se pridružuje i Mrtvooka (Deadeye), Loloina ekscentrična rođakinja neobičnog izgleda.

 

Režija: Adele Lim

Žanr: Komedija

Uloge: Stephanie Hsu, Ashley Park, David Denman, Annie Mumolo, Desmond Chiam, Chris Pang, Sherry Cola, Alexander Hodge, Nicholas Carella, Debbie Fan

Scenarij: Adele Lim, Cherry Chevapravatdumrong, Teresa Hsiao

Producenti: Cherry Chevapravatdumrong, Evan Goldberg, Teresa Hsiao, Adele Lim, Seth Rogen, James Weaver, Josh Fagen
Střih: Nena Erb

Trajanje: 1h 35min

Skip to content