Poslije svega: Finale

Poslije svega: Finale

Romantični, drama ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ 1h 34min ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ 12+

ČET. 14. 09. PET. 15. 09. SUB. 16. 09. NED. 17. 09.

18:00

--:--

21:00

18:00

Opširnije o filmu:

Veliko finale ljubavnog serijala koji je očarao milijune! Njihova veza zauvijek ih je promijenila. Je li i ljubav nestala?

   Peti i posljednji nastavak svjetskog fenomena, otkriva kako Tessa i Hardin žive odvojene živote, nakon što je Hardin objavio svoju knjigu bez njezina znanja. Sam u Engleskoj, Hardin se odaje alkoholu i drugim štetnim navikama. Da stvari budu još gore, ima spisateljsku blokadu i možda će morati vratiti popriličan predujam koji je dobio za novu knjigu ako je uskoro ne završi.

   Suočen sa svojim demonima, Hardin počinje shvaćati da je jedini način na koji može krenuti naprijed i dobiti novu šansu da ponovno pridobije Tessu, taj da ispravi nepravde učinjene u prošlosti.

   Od njihova prvog susreta, Tessi i Hardinu život se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući poslušati čak i najdobronamjernije savjete, uvjereni da njihova ljubav ne priznaje nikakve granice. Cijena je, ipak, bila velika.

Režija: Castille Landon

Žanr: Romantični, drama

Uloge: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Stephen Moyer, Louise Lombard, Mimi Keene, Cora Kirk, Rosa Escoda, Paul S. Tracey, Jessica Webber

Scenarij: Castille Landon

Producenti: Mark Canton, Nicolas Chartier, Jennifer Gibgot, Aron Levitz, Courtney Solomon, Brian Pitt

Trajanje: 1h 34min

Skip to content