Ruby: Tinejdžerica Kraken

Ruby: Tinejdžerica Kraken

Animirani, akcija, avantura ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ 1h30min‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ Nema dobnog ograničenja

ČET. 29. 06. PET. 30. 06. SUB. 01. 07. NED. 02. 07.

19:00

19:00

19:00

19:00

Opširnije o filmu:

SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI JEZIK!

   Ovog ljeta DreamWorks Animation zaranja u turbulentne vode srednje škole s urnebesnom, iskrenom akcijskom komedijom o sramežljivoj tinejdžerici koja otkriva da je dio legendarne kraljevske loze mitskih morskih krakena i da je njezina sudbina, u dubinama oceana, veća nego što je ikada sanjala.

   Slatka, nespretna 16-godišnja Ruby Gillman očajnički se želi uklopiti u Oceanside High, ali uglavnom se samo osjeća nevidljivo.

   Daje poduku iz matematike svojoj simpatiji skejteru, koji joj se, čini se, divi samo zbog njene neobične kože, a spriječena je da se druži s kul klincima na plaži zbog svoje previše zaštitnički nastrojene supermame, koja je zabranila Ruby da kad ulazi u vodu.

   Ali kada prekrši mamino pravilo br. 1, Ruby će otkriti da je izravni potomak ratničkih kraljica Kraken i da joj je suđeno da naslijedi prijestolje od svoje bake zapovjednice kraljice ratnika Sedam mora.

   Krakeni su se zakleli da će štititi oceane svijeta od uzaludnih sirena željnih moći koje se stoljećima bore s Krakenima. Postoji jedan veliki i trenutni problem s tim: lijepa, popularna nova djevojka u školi, Chelsea slučajno je sirena. Ruby će naposljetku morati prigrliti ono što jest i učiniti sve kako bi zaštitila one koje najviše voli.

Režija: Kirk DeMicco, Faryn Pearl

Žanr: Animirani, akcija, avantura

Glasovi: Mia Melcher, Jasna Palić Picukarić, Ronald Žlabur, Mirela Brekalo Popović, Frano Mašković, Mia Krajcar, Ozren Grabarić, Nika Ivančić, Leon Žilavi, Ruben Carović

Scenarij: Kirk DeMicco, Pam Brady

Producenti: Kelly Cooney

Trajanje: 1h 30min

Skip to content