Top Gun: Maverick

Top Gun: Maverick

Akcija, Avantura ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ 2h 11min ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ 12+

PON. 30. 05.

20:00

Opširnije o filmu:

Pučko otvoreno učilište Daruvar odlučilo je svojim sugrađanima uz Dan državnosti i dan kinodvorane “30. svibnja” pokloniti besplatnu projekciju hita Top Gun Maverick u ponedjeljak u 20 sati.
Ako ste ga i gledali, sigurno se slažete da vrijedi utvrditi gradivo, ali ovaj puta besplatno!
 
Sretan Vam Dan državnosti!

 

Više od 30 godina nakon mega uspjeha filma Top Gun, Tom Cruise ponavlja ulogu Petea “Mavericka” Mitchella, Val Kilmer vraća se kao Tom “Iceman” Kazansky, dok će Miles Teller glumiti Bradleyja Bradshawa, sina Maverickovog pokojnog partnera Nicka “Goosea” Bradshawa.

   Nakon više od trideset godina služenja kao jedan od najboljih pilota mornarice, Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) je tamo gdje pripada, izbjegava napredovanje u čin koji bi ga “prizemljio”. Kad se nađe kako obučava odred mladih pilota Top Gun-a za specijaliziranu misiju, kakvu još niti jedan pilot nije vidio, Maverick susreće Bradleyja Bradshawa (Miles Teller), sina svog pokojnog prijatelja, Nicka Bradshawa, zvanog “Goose”. Suočavajući se s neizvjesnom budućnošću i s duhovima svoje prošlosti, Maverick se uvlači u sukob s vlastitim najdubljim strahovima, koji će kulminirati misijom koja zahtijeva konačnu žrtvu od onih koji će biti izabrani da uzlete. 

Režija: Joseph Kosinski

Žanr: Akcija, avantura

Uloge: Tom Cruise, Jennifer Connelly, Miles Teller, Jon Hamm, Val Kilmer, Lewis Pullman, Monica Barbaro

Scenarij: Peter Craig, Christopher McQuarrie, Ashley Miller, Zack Stentz

Producenti: Jerry Bruckheimer, Tom Cruise, David Ellison

Trajanje: 2h 11min

Skip to content