Za sve ljubitelje amaterskog kazališta

Za sve ljubitelje amaterskog kazališta!

   Poštovani ljubitelji amaterskog kazališta!
 
   U okvirima projekta oživljavanja i poticanja razvitka kulturnog života našega grada, pripremio sam niz predavanja i radionica tijekom kojih ćete se upoznati s osnovama kulturnog amaterizma, osnova amaterskog kazališta, stvaranja predstave, nastajanja i prilagodbe tekstova i svega onoga što prethodi uspješnoj izvedbi na pozornici.
   Naravno, bit će raznovrsno, zanimljivo i nećete samo pasivno slušati, nego ćete moći i sudjelovati u radionicama, odnosno aktivno iskusiti taj posebni doživljaj nastupanja pred publikom.
Radujem se što ću moći podijeliti ovo dragocjeno iskustvo s Vama, našom dragom publikom i prijateljima koji nas godinama podržavate i bez kojih ni kazalište ne bi bilo ono što jest.
   Radionice i predavanja su organizirani u Hrvatskom domu, ulaz je slobodan, a pridržavat ćemo se propisanih higijensko – epidemioloških mjera, tako da se svi osjećate ugodno, sigurno i provedete naše zajedničko vrijeme što kvalitetnije.
Prvo predavanje i radionica održat će se u petak, 25.6. 2021. u razdoblju od 20 do 22 sata, u Društveno kulturnom centru Daruvar (Hrvatskom domu).
 
Radujem se Vašem dolasku.
 
S poštovanjem
 
Denis Brkić, prof.
Skip to content