Back to Black

Back to Black

Biografski, drama ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ 2h 02min ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ Nema dobnog ograničenja

ČET. 11. 04. PET. 12. 04. SUB. 13. 04. NED. 14. 04.

20:30

21:15

21:15

--:--

Opširnije o filmu:

U režiji Sam Taylor-Johnson film prati život i glazbu Amy Winehouse kroz njezino putovanje od adolescencije do odrasle dobi i stvaranje jednog od najprodavanijih albuma našeg vremena.

   Amy Winehouse naširoko se smatra jednom od najvećih umjetnica u novijoj povijesti, prodavši više od 30 milijuna ploča diljem svijeta, a danas generirajući više od 80 milijuna streamova mjesečno. Njezin hvaljeni producirani album “Back To Black” iz 2006. doveo ju je do svjetske slave, osvojivši (tada) rekordnih 5 nagrada Grammy, uključujući album godine i pjesmu godine za hit singl “Rehab”. Film “Back to Black” usredotočit će se na Amynu izvanrednu genijalnost, kreativnost i iskrenost koji su prožimali sve što je radila. Putovanje koje ju je odvelo od ludila i šarenila Camden High Streeta 90-ih do globalnog obožavanja – i opet natrag, gleda kroz perspektivu slavnih i promatra ovo putovanje iza zrcala, da vidi što je Amy vidjela, da osjeti što je osjećala.

Režija: Sam Taylor-Johnson

Žanr: Biografski, drama

Uloge: Marisa Abela, Jack O’Connell, Lesley Manville, Eddie Marsan, Juliet Cowan, Bronson Webb, Ansu Kabia, Harley Bird, Colin Mace, Tim Treloar, Matilda Thorpe

Scenarij: Matt Greenhalgh

Producenti: Debra Hayward, Alison Owen

Trajanje: 2h 02 min

Skip to content